Vi søker etter prosjektingeniør i Bergen

VB Tekniske er i vekst og har behov for en Prosjektingeniør VVS.  Vi ser etter deg som har et sterkt ønske om å bidra med å utvikle vårt fagmiljø med fokus på høy kvalitet og gode resultater.

Om deg:
Vi søker deg med ingeniørkompetanse og relevant erfaring, gjerne fra rådgivende virksomhet, eventuelt entreprenør. Du har erfaring innen prosjektering av VVS-anlegg og trives med planlegging, prosjektering og oppfølging av VVS-oppdrag. Du er ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser. Du har godt humør, er initiativrik og utadvendt. Du behersker norsk skriftlig og muntlig.

 

Om stillingen:

Du vil få allsidige arbeidsoppgaver innen planlegging og prosjektering av VVS-tekniske installasjoner. Det vil blant annet innebære:

  • Prosjektering med bruk av Revit
  • Oppdrags- og prosjektledelse
  • Anbudsbeskrivelser
  • Oppfølging i byggefase
  • Tilbudsgivning/-oppfølging
  • Kundekontakt

Hva kan vi tilby deg?

Du vil arbeide i en ekspanderende bedrift som gir faglige utfordringer og deltagelse i spennende prosjekter. Vi har stort fokus på kompetanseheving og tilbyr kurs og videreutdanning til våre ansatte. Gode utviklingsmuligheter for rette vedkommende. Et uformelt og godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger. Fleksibel arbeidstid som legger til rette for en sunn balanse mellom jobb og fritid. Vi tilbyr gode lønns- og ansettelsesbetingelser. Vi holder til i nye og flotte lokaler i Eidsvåg som ligger like utenfor Bergen sentrum. Bybanen vil også få stopp i Eidsvåg.

 

Du er velkommen til å ta kontakt med vår rådgiver Janne Mosaker på telefon 416 07 787 for nærmere informasjon eller send e-post til janne@mosaker.no

Se stillingen på Finn annonse

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt.