Aktuelt

FG-godkjent kontrollfirma

VB Tekniske har flere FG-godkjente medarbeidere som kontrollerer og prosjekterer sprinkleranlegg over hele landet. 

Vi søker etter VVS ingeniør i Bergen

Nytt år - nye utfordringer? VB Tekniske er i vekst og har behov for en VVS ingeniør.  Vi ser etter deg som har et sterkt ønske om å bidra med å utvikle vårt fagmiljø med fokus på høy kvalitet og gode resultater.

VB Tekniske i Bergen flytter til ny kontoradresse

1.desember 2017 flytter vi vårt kontor i Bergen til Eidsvågbakken 1 i Eidsvåg. Kontorlokalet er helt nyoppusset og passer oss glimrende. Rørleggermestrenes Servicekontor og Mesterbygg-Bergen leier i bygget sammen med mange andre firmaer innen ulike bransjer. Dere er hjertelig velkommen innom oss, både landeveien og sjøveien 😊

Utvidet kompetanse i automatiske brannslokkeanlegg i Oslo

Vi i VB Tekniske vil gratulere så mye til Salim Alexander Lahiani med bestått eksamen i FG-900 Utførelse og installasjon av automatiske slokkesystemer. Neste steg er å gjennomføre FG 900 Prosjekterende/Kontroll. Med dette vil VB Tekniske få økt tilgjengelig kompetanse med tilhørende sertifisering også i Oslo området, som vil være en fordel for kundene vår i området.  

Sentral godkjenning

VB Tekniske har fornyet sin sentral godkjenning etter det siste reglene fra direktoratet for byggkvalitet (DIBK). 

Kompetanseløft VA

Økt satsing på VA prosjektering og bistand i planlegging av nye prosjekter gjør at vi stadig fyller på kompetansen vår på dette fagfeltet.

Prosjekter i VB Tekniske AS

Vi i VB Tekniske er stolte av å få jobbe med mange fine prosjekter i samarbeid med rørleggere i hele Norge. Her er noen av prosjektene vi jobber med for tiden.

Ny kontoradresse på Østlandet fra 1.mai 2017

Vi flytter! VB Tekniske sin avdeling på Østlandet flytter inn på ny adresse fra 1.mai 2017.

VB Tekniske med på rehabiliteringen av Bergen Børs Hotell

Rehabiliteringen av et av Bergens ærverdige og sentralt plasserte kvartal er snart sluttført. I april åpner Bergen Børs Hotell. Rehabiliteringen omfatter 5 500 kvadratmeter BTA, kvartalet består av «Børsbygningen i Bergen» bygget i 1862, «Bergen Privatbank» bygget i 1913 og «DNB bygget» oppført på 1970 tallet. VB-Tekniske takker for samarbeidet med Hundven & Monsen VVS om prosjektet.

Tilbake til 1920 i Gymsalen på Stord

På Høgskolen Stord/Haugesund, er Gymsalen gjenoppstått som den praktsalen den var. VB-Tekniske har samarbeidet med Rør og Handverkservice om prosjektet.